Saturday, September 25, 2010

Rets-rets-RETS!

Ülimõnus ja üliväsitav oli esimene osa. 8:27 kooli, ümberriietumine ja koolihoovi sinepiga hambaid pesema. Seejärel ridu-radapidi raekojaplatsi. Dani küüned ja kätekõverdused, naeru ja külmetamishetki. Vabaduseplatsi laulma ja mängima. GAGi ette reivima ka. Siis juba teatrirühmaga etüüde tegema. Hea!
Pausi ajal pidime Johannaga oma SUPERKOSTÜÜMIDEGA vanalinnas reivima, raha kerjama, mandleid tasuta saama, NO99-juures käima ja võõrastele oma peremehi ülistama. Nalja kui palju! See järel suundusime kõik parki. Urkega oli see kohutav. Ma ei väsinud ära kõndimisest, vaid naermisest.
Seejärel igasugused mängud ja teatevõistlused, muna-sõjad ja veel rohkem palavust ja kuumust.
Abiturent on jumal!

Õhtune rets oli jumalik! Kõigepealt tiirutasime kinniteibitult linnas ja siis juba suundusime tsirkusesse. Võeti paari kaupa, silmad kinni seotud. Meid hakati vedama koolimaja peal erinevatesse tsirkuse ruumidesse. See oli lihtsa ülilahe! Võin kihla vedada, et kellelgi tõesti ei olnud nii lahedat. Abiturendid nägid nii palju vaeva, olid nii loomingulised. Meie koolimaja on lihtsalt nii cool! Ma ei oska seda kirjeldada kah. Vähemalt ei jõuaks ma sellest kirjutada.

Super päev!

No comments: